Een digitaal fototoestel behoort de laatste tijd tot de standaarduitrusting van een kompasreiziger. Na elke Kompasreis vergroot, met alle gevolgen van dien ons arsenaal aan digitaal beeldmateriaal. 
Ook op een kompashappening neemt “het beeld” een prominente plaats in. Ook de vele blikken van bewondering en verwondering die het kompasbestuur telkens ziet wanneer de leden door onze fotoalbums bladeren, wijst bij onze leden op een grote interesse in “het beeld”.
Daarom heeft het kompasbestuur besloten om haar ervaring en kennis van fotografie en fotobewerking te delen met haar leden.
 
Op zondag 16 februari organiseert Kompas vzw een dubbele workshop.
 
In de voormiddag toont Paul op het terrein ons de mogelijkheden van een digitaal fototoestel.
 
Tijdens de namiddag kunnen de leden in het aardrijkskundelokaal van Tom hun digitaal materiaal onder handen nemen met (freeware) software en zo een fotoalbum ontwikkelen.
 
Beide workshop zijn gratis voor onze leden, maar inschrijven is verplicht. Niet-leden zijn ook welkom maar betalen een kleine vergoeding.
 
 
Praktisch:
De workshop gaat door op zondag 16 februari 2014
 
Je kan kiezen uit volgende opties:
A/ je neemt deel aan beide workshop
B/ je neemt enkel deel in de voormiddag om je techniek van foto nemen te vervolmaken.
C/ je neemt enkel deel in de namiddag om te leren hoe je een fotoalbum maakt.
 
Je mailt je keuze (A,B of C) naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en krijgt van ons een bevestigingsmail.