Het brengt ons ertoe om ons systeem van interesselijsten nog eens ter sprake te brengen omdat blijkbaar niet iedereen hiermee bekend is. Voor alle bestemmingen die we in te toekomst voorstellen hanteren we een interesselijst. Daarop kunnen alle leden hun naam (laten) noteren. Hiertoe volstaat een mailtje naar het secretariaat Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
 
De interesselijsten zijn ook vaak beschikbaar op activiteiten zoals de Kompashappening, themadag, eendaagse wandeling. Het noteren van je naam op een interesselijst is geen inschrijving. Toch hopen we natuurlijk dat je interesse achteraf ook leidt tot een inschrijving op het ogenblik dat we overgaan tot de definitieve planning van een programma.
 
De interesselijsten helpen ons op deze manier om te zien welke bestemmingen goed aanslaan. Als een interesselijst geen of te weinig namen van geïnteresseerden ontvangt, zal deze bestemming uiteraard niet weerhouden worden in het definitieve programma.