Traditioneel gaat onze nieuwjaarswandeling door op de laatste zondag van januari.
En tradities moeten in ere gehouden worden.

Markeer dus alvast zondag 28 januari 2018 in je agenda.
 
Na de wandeling blijft er natuurlijk nog wat tijd over en bieden we, alweer traditioneel, de leden een receptie aan.
 
 
  
 

Beste Kompasser,

2017 ligt intussen achter ons. Op naar 2018. Gewoontegetrouw beginnen we onze eerste activiteit in het laatste weekend van januari, op zondag 28 januari, met een winterwandeling waaraan een nieuwjaarsreceptie gekoppeld is.


-De plaats van afspraak is de parking nabij het vliegveld van Brasschaat, meer bepaald in de Licht Vliegwezenlaan, naast het militair (openlucht)museum van Brasschaat, het zgn. Gunfire museum. De Licht Vliegwezenlaan is het verlengde van de meer bekende Ploegsebaan. De Ploegsebaan begint samen met de Guyotdreef in de Brasschaatse wijk Driehoek, aan de linkerkant van de Bredabaan als je van Brasschaat-centrum komt.


-Omdat we een uitgesproken neerslagrijke periode meemaken, is het absoluut noodzakelijk om laarzen of goede waterdichte wandelschoenen mee te brengen. Hou evenwel ook een paar droge schoenen klaar voor na de wandeling.


-Op slechts honderd meter van de parking is Perron Noord, waar na de wandeling de receptie plaatsvindt. Het is hier ook dat we bij het spoorfietsen op 10 september onze middaghalte hadden.


De wandeling en nieuwjaarsreceptie is gratis voor Kompas-leden.

Om organisatorische redenen is vooraf inschrijven noodzakelijk. Je kan dit doen tot vrijdag 26 januari.

 

Namens het bestuur
Paul Vandevelde