.  
vertrekdatum:

vertrek maandag 21 mei,

terugkeer zondag 3 juni

begeleider: Paul
duur: 2 weken
prijs: prijs: een nieuwe formule

   

.  

info:

Eilandhopping op de Griekse eilanden blijft een voltreffer binnen het Kompas-programma.

Kompas programmavoorstel:

prijs: een nieuwe formule, je betaalt slechts 2 euro per dag per persoon aan Kompas voor dienstverlening en steun aan een goed doel. De deelnemers verdelen ook de kosten van de begeleider zoals vliegtuigticket, maaltijden, lokaal vervoer, logies, andere lokale kosten.
Voorzie een budget van € 750 euro voor alle kosten onderweg, behalve het vliegtuig.

 

Eilandhopping op de Griekse eilanden blijft een voltreffer binnen het Kompas-programma. Sommige leden zijn reeds aan 6 of meer deelnames toe. We kunnen dan ook putten uit een heel gamma van mogelijke routes. Het aantal eilanden is immers bijzonder groot.


Ook voor 2018 doen we een voorstel om aan eilandhopping te doen. Afhankelijk van de interesses van de deelnemers, wordt gekozen uit volgende voorstellen
-Sporaden-eilanden
-Samos en Fourni en/of andere eilanden in de buurt
-Kythira + ander eiland
-andere keuze op aanvraag


Deze lijst is niet beperkend. Vele andere eilanden werden door ons verkend. Om optimaal van het eilandgevoel te genieten, gaat onze voorkeur uit naar de niet al te grote eilanden, tevens minder toeristische, maar daarom niet minder mooie eilanden. We gaan in onderling overleg bepalen welke eilanden de voorkeur hebben. Uiteraard kan je voor meerdere modules je voorkeur bekend maken. Alleen personen op de interesselijst worden betrokken bij de keuze. Was je nog nooit op de Griekse eilanden? Profiteer van deze unieke kans. Wij proberen bovendien om met een goedkope vlucht te vliegen.


Voor meer informatie mail je naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


EVEN OPLIJSTEN:
- Wandelgebied: naargelang de keuze van de eilanden wandelen we 3 à 4 dagen per eiland. De wandelingen zijn dagvullend en we passeren door natuur, langs baaitjes en dorpen. Dagen dat we de boot nemen, wordt er minder gewandeld.
-Deelnemingsvoorwaarden: lidmaatschap Kompas vereist (€ 7/jaar; gezin: € 10); reis gaat door bij minimaal 6, maximaal 12 deelnemers; betalingen: contactadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.