Periode : streefdatum 2de helft september

 

Duur : 2 weken

 

Begeleider : Paul

info:

 

Kompas programmavoorstel:

Wat gaat dat kosten ?

Er wordt vooreerst een bedrag betaald aan Kompas vzw prijs: ongeveer 30€ voor dienstverlening. Met deelname aan deze reis steun je ook een goed doel.                               Verder verdelen de deelnemers ook de kosten van de begeleider zoals vliegtuigticket, maaltijden, lokaal vervoer,  logies, andere lokale kosten.            Voorzie een budget van € 750 euro voor alle kosten onderweg, behalve het vliegtuig. Zoals steeds wordt er door Paul gezocht naar de interessantste vliegtuigtickets. Dit kan natuurlijk ook enige invloed hebben op de vertrekdatum.  Indien je van plan bent om mee te gaan, hou dan in ieder geval al rekening met deze periode , die ook nog een deel tot in oktober kan duren.

Info:

In de loop van de jaren werden er reeds vele routes en eilanden door Kompas met een bezoek vereerd.  Het aantal eilanden is immers bijzonder groot. We zijn intussen de tel kwijt hoeveel we er daarvan met Kompas bezochten.  Toch blijven er nog steeds een aantal interessante routes over die wel al verkend zijn, maar nog niet  werden geprogrammeerd.  Voor de twee eerste voorstellen hieronder is dat het geval.

Afhankelijk van de interesses van de deelnemers, kan gekozen worden uit volgende voorstellen:

-Samos en andere eilanden in de buurt

-Kythira + ander eiland

-Pilion schiereiland en Sporaden eilanden

-Cycladen-eilanden (3 of 4 eilanden)

-andere keuze in onderling overleg

Eilandhopping op de Griekse eilanden blijft een voltreffer binnen het Kompas-programma. Sommige leden zijn reeds aan 6 of meer deelnames toe.

Zodra er 5 definitieve kandidaat deelnemers zijn, wordt de reis opgestart.  

EVEN OPLIJSTEN

Situering : Griekse eilanden

Transport: : vliegtuig, boot

Logies : kamers bij particulieren , eventueel hotel, op basis van 2p. kamer

Wandelgebied: naargelang de keuze van de eilanden wandelen we 3 à 4 dagen per eiland.  De wandelingen zijn dagvullend en we passeren door natuur, langs baaitjes en dorpen. Dagen dat we de boot nemen, wordt er minder gewandeld.

-Deelnemingsvoorwaarden: lidmaatschap Kompas vereist (€ 7/jaar; gezin: € 10); reis gaat door bij minimaal 5, maximaal 12 deelnemers; betalingen: contactadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.