Onze traditionele herfstwandeling is deze keer in handen van Natuurpuntgids Dirk Demey. Hij zorgt op zondag 11 november vanaf 10u30 voor een voormiddagwandeling langs de Witte Nete en een namiddagwandeling doorheen de verschillende landschappen en biotopen van het Prinsenpark in Retie, samen goed voor ongeveer 15 km. De picknick zal normaal kunnen genomen worden in een brasserie.
Tracht zeker van de partij te zijn.

Leden die graag willen carpoolen, kunnen dit bij hun inschrijving kenbaar maken. We bekijken dan hoe we dit best regelen. Zeker wie hier gebruik van wil maken raden we aan om snel in te schrijven.
We verwachten je inschrijving tot en met woensdag 7 november indien je wenst te carpoolen. Je kan ook graag laten weten of je eventueel zelf kan rijden en andere personen kan laten meerijden.
Wie op eigen kracht komt , kan inschrijven tot vrijdagmiddag 9 november. Vermeld ook het aantal personen. De wandeling is gratis voor leden.
Inschrijven doe je via email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.